Općina Dugopolje - Logo Općina Dugopolje Dugopolje - Koprivno
Kotlenice - Liska
21.03.2017.

Organizacija

D.V. “MASLAČAK” pruža usluge kroz djelovanje triju odgojnih grupa:

  • šestosatni boravak (od 7.00 h – 13.00 h)
  • petosatni boravak (od 13:30 h – 18:30)
  • desetosatni boravak (od 6.00 h – 16.00 h)

Djeca u desetosatnoj grupi dobivaju 4 obroka (iz kuhinje u Solinu) te im je omogućen i dnevni odmor ili spavanje. Sve tri su grupe mješovite, a trenutno je upisano 75 djece (od toga 23 predškolca).

Zaposlene su 4 odgojiteljice, 3 pomoćnice. Uprava s pedagoškom službom se nalazi u Solinu i ima permanentne kontakte sa osobljem vrtića, dok su za roditelje rezervirani termini za eventualne sastanke. Pedagošku službu čine ravnatelj, pedagog, psiholog i viša med.sestra . Računovodstveni ured se također nalazi u Solinu a u kući “Maslačak” djeluje predstojnica tj.odgovorna osoba na razini kuće.

O vrtiću izuzetno dobro brinu općina Dugopolje kao i uprava u Solinu (didaktika, opremljenost soba, atrija, dvorišta i slično), a često se jave i razni donatori i sponzori poput “Slobodne Dalmacije” i “Croita”. Općina Dugopolje u svom proračunu izdvaja sredstva za plaćanje vrtića djeci invalida Domovinskog rata, dok su mali znaci pažnje za “najmlađe stanovnike” Dugopolja darovi svoj djeci u vrtiću povodom Božićnih blagdana i Sv. Nikole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skip to content