Nalazite se ovdje: Naslovnica Sport Nogomet MNK "UHBDDR"
Malonogometni klub "UHBDDR" Ispis E-mail

U mjestu Dugopolje svake godine za blagdane Sv. Mihovila igra se ''Ljetna liga malog nogometa'' i ''Malonogometni turnir Sv.Mihovil'', dok se za blagdan Sv. Petra u naselju Kotlenice igra se '' Malonogometni turnir Sv.Petar''. Turnir u Dugopolju počeo je 2003.god. a glavni organizator su Udruga Hrvatskih Branitelja i Dragovoljaca Domovinskog Rata Dugopolje i Općina Dugopolje. Turnir se igra u čast svih branitelja iz općine Dugopolje poginulih u domovinskom ratu (Dražen Šamadan, Igor Perić, Zoran Rogošić, Vjekoslav Jerković i Božidar Čipčić). U Kotlenicama se turnir igra povodom blagdana Sv. Petra, zaštitnika župe Kotlenice, a organizator je UHBDDR i stanovnici Kotlenica.

Mali nogomet u općini Dugopolje igra se na sljedećim lokacijama: U mjestu Dugopolje : Igralište ŠC ''HRVATSKI DOMOLJUB'' i školska dvorana U mjestu Kotlenice : školsko igralište U mjestu Koprivno : ŠC '' Dražen Šamadan'' Malonogometni turnir Sv. Mihovil održava se svake godine u mjesecu rujnu na ŠC '' HRVATSKI DOMOLJUB'' u Dugopolju. Turnir je otvorenog karaktera zbog čega pravo sudjelovanja imaju sve ekipe koje se žele prijaviti. U dosadašnjem natjecanju sudjelovale su ekipe iz cijele Dalmacije dok je jedna ekipa na turniru bila iz susjedne Bosne i Hercegovine ( Mucić company Ljubuški).

Od ove godine (2007.g.) turnir mijenja karakter pa će ubuduće nastupati malonogometni klubovi iz 1. i 2. HMNL uz mogućnosti eventualnog gostovanja malonogometne reprezentacije Hrvatske u sklopu priprema za nadolazeća prvenstva. Obzirom na veliki odaziv, pripreme za turnir traju tokom cijele godine. Prijave za turnir do sada su se, zbog nedostatka prostora, vršile u prostorijama UHBDDR Dugopolje a od ove godine turnir je pozivni i u organizaciji MNK UHBDDR. Osvajači ili pobjednici dosadašnjih turnira su: 2003 god. – 4.GARDIJSKA BRIGADA HV 2004 god. – C.B. LATINO SPLIT 2005 god. – SV. JAKOV DICMO 2006 god. – DISKONTI TONI

MNK UHBDDR neslužbeno je počeo sa djelovanjem 2003.god., dok je 27.09.2006.godine održana je Osnivačka skupština MNK na kojoj je donešena odluka o registraciji kluba u Uredu državne uprave. U početku je klub okupljao članove UHBDDR Dugopolje a nakon registracije 2006.god. okuplja mladež i sve ljude sportske volje. Cilj MNH UHBDDR je okupljanje mladeži i razvoj malonogometnog sporta ( futsala) u općini Dugopolje. MNK UHBDDR ima dvije kategorije igrača ( seniori i juniori) a u planu je i treća (veterani). Seniori se natječu u 2. HMNL.

Sve informacije vezane za turnir mogu se dobiti na broj 099 212 13 98 ili osobno kod predsjednika kluba gosp. Maria Bosančića.

 

Mapa općine

compass

Oglasna ploča

Kalendar događaja

Servisne informacije